PhiBrows Microblading & Powderbrows Permanente Make-Up

Het is nu mogelijk om een afspraak te maken voor Permanente MakeUp (PMU) PhiBrows Microblading en Powderbrows van de wenkbrauwen!

PhiBrows Microblading is een hyperrealistische techniek om de wenkbrauwen handmatig te tekenen (met behulp van microblading). PhiBrows is tegenwoordig een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen dankzij de vele voordelen die het de klanten biedt.

PhiBrows PowderBrows is een semi – permanente poedertechniek, waarbij door het machinaal inbrengen van het pigment in de bovenste lagen van de huid, vollere maar zeer zacht en natuurlijk ogende wenkbrauwen gecreëerd kunnen worden.​​ Kenmerkend voor deze techniek is dat de staart van de wenkbrauw altijd donkerder is en lichter wordt naarmate je dichter bij het hoofd van de wenkbrauw (head) komt. Hiermee wordt het perfecte maar natuurlijke ogende make-up effect gecreëerd.​​​

Laat uw wenkbrauwen stylen met Microblading of Powderbrows inclusief een touch up behandeling die na 6-8 weken nodig is. De introductieprijs is € 200,-, inclusief intake/advies gesprek en touch up behandeling. Deze actie is tot en met 30-06-2023 geldig.

Nog twijfels over permanente make-up? Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek! Hierbij kunt u alle vragen stellen en krijgt u alle informatie die u nodig heeft. Een afspraak maken voor PMU Microblading/Powderbrows kan door contact op te nemen met 06-12714352 of een whatsapp te sturen naar dit nummer. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.